Bereiding
- Neem het vel van de drumsticks.
-
Kook de drumstick in wat water in 20 minuten bijna gaar.
-
Laat de kip afkoelen.
-
Pers de knoflook boven een schaal uit.
-
Maak het stukje peper schoon en snijd het heel fijn.
-
Meng de peper, 1 theelepel paprikapoeder, het citroensap en 1 eetlepel olie met de knoflook en wrijf het tot een puree. Gebruik voor een pittig mengsel wat pitjes van de peper.
-
Bestrijk de drumsticks met het mengsel en laat dit 1-2 uur in de koelkast intrekken.
-
Maak de sperziebonen schoon en kook ze in een bodempje water in ca. 10 minuten gaar.
-
Maak een dressing van azijn, de rest van de olie, peper en wat paprikapoeder. Schep de dressing door de hete sperziebonen en laat dit afkoelen.
-
Was de sla en laat het goed uitlekken. Schep de sperziebonen erop.
-
Rooster de drumsticks onder de grill in 10 minuten verder gaar en bruin.
-
Geef de salade en stokbrood erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.