Bereiding
- Pel de ui en snijd klein.
- Verwijder het vel van de kip en was je handen. Bestrooi het kip met peper.
-
Bak de kip in de hete margarine lichtbruin.
-
Fruit de ui kort mee.
-
Voeg het water en de abrikozen toe. Breng op smaak met koenjit en kaneel. Stoof de kip in 30 minuten gaar.
-
Schil de aardappelen. Kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de Chinese kool schoon en snijd de groente in repen. Kook de kool in weinig water in 5 minuten gaar.
-
Rooster de amandelen in een droge pan en strooi ze over de kip.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.