Bereiding
- Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringen.
-
Snijd de kipfilet in kleine blokjes en bestrooi ze met peper.
-
Bak de kip in de margarine gaar en bruin. Fruit de bosui kort mee.
-
Pers het teentje knoflook er boven uit.
-
Voeg de zuivelspread toe en warm de saus goed door.
-
Was de peterselie en knip de takjes klein.
-
Halveer de mandarijn en pers 1 helft uit boven de geraspte wortel. Pel de andere helft en verdeel het in partjes. Meng ze door de wortel.
-
Snijd van de broodjes een kapje en hol de broodjes een beetje uit.
-
Roer de peterselie door de saus.
-
Vul de broodjes met de saus en plaats de kapjes er weer op.
-
Verdeel de wortelsalade over 2 bordjes en zet de broodjes erbij.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.