Bereiding
- Warm de oven voor op 200 °C.
-
Neem het vel van de kip, bestrijk de kip met een eetlepel olie en bestrooi ze met peper.
-
Leg de bouten in een ovenvaste schaal en laat de kip 20 minuten in de hete oven bakken.
-
Boen de aardappelen schoon en snijd ze in tweeën of vieren.
-
Was de courgettes en snijd ze in dunne plakken.
-
Pers het teentje knoflook uit boven een grote kom en voeg peper, royaal tijm en de rest van de olie toe. Schep hier gescheiden van elkaar de aardappelparten en courgette door.
-
Schik de aardappelen om de kippenbouten en laat het geheel nog 15 minuten bakken.
-
Maak de sjalotten schoon en snijd ze in parten.
-
Schep de partjes sjalot en de courgette bij de aardappelen en kip en laat het geheel nog 15 minuten bakken.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.