Bereiding
- Pel de ui en snijd klein.
-
Maak de peper schoon en snijd in smalle ringetjes.
-
Verwijder het vel van de kippenbouten.
-
Bak de kip in de hete olie aan alle kanten lichtbruin. Bak de ui en de peper kort mee.
-
Voeg de ketjap en de schijven citroen toe en meng alles goed door elkaar.
-
Giet er het hete water bij. Stoof de kip met een deksel op de pan in 45 minuten gaar.
-
Kook de noedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Maak de broccoli schoon en verdeel de groente in roosjes. Schil de steel en snijd in stukjes.
-
Kook de broccoli in weinig water in ca. 4 minuten gaar.
-
Serveer de noedels en de broccoli bij de kip.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.