Bereiding
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de sperziebonen schoon en kook in weinig water in 10 minuten gaar.
-
Pel de ui en snijd klein.
- Maak de appel schoon en snijd in dunne partjes.
-
Snijd de kipfilet in repen.
-
Bak de kip in de olie goudbruin.
- Voeg de kerriepoeder en ui toe en bak kort mee.
-
Voeg de kokosmelk, het water, stukje bouillontablet en de appel toe.
-
Stoof het geheel in 10 minuten gaar.
- Serveer de rijst en sperziebonen bij de curry.
Variaties
Vervang de kip door vegetarische kipstukjes.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.