Bereiding
- Pel de sinaasappel, snijd het vruchtvlees in stukjes en vang het sap op.
-
Maak een saus van het sinaasappelsap en de yoghurt.
-
Was de witlof en snijd in repen. Meng er de saus en de sinaasappelstukjes door en zet even weg.
-
Pel de ui en snijd klein.
- Bak de ui glazig met de kerriepoeder in de olie.
-
Doe de rijst erbij en kook volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Laat de laatste minuten de doperwten gaar worden in de rijst. Voeg eventueel extra water toe, zodat de rijst smeuïg is.
-
Snijd de kip in repen en was je handen.
- Bestrooi de kip met peper en bak in de hete margarine in 8 minuten gaar en lichtbruin.
- Serveer de kip en de witlofsalade erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.