Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in een bodempje water in ca. 20 minuten gaar.
-
Maak de bleekselderij schoon en snijd de stelen in boogjes.
-
Maak de uien schoon. Snijd de bosuitjes in ringen en de andere uien in lange snippers.
-
Kook de bleekselderij in weinig water in ca. 10 minuten gaar.
-
Verwarm een beetje margarine in een koekenpan en fruit hierin een deel van de ringen bosui zacht.
-
Snijd de karbonades open, zodat er een zakje ontstaat.
-
Bestrooi het vlees van binnen met wat peper en vul ze met de gefruite bosui.
-
Verwarm de rest van de margarine in de pan en bak de karbonades aan beide zijden bruin. Neem de karbonades uit de pan.
-
Fruit de uien in de pan tot ze iets gaan kleuren.
-
Schuif de uien aan de kant en leg het vlees er weer bij. Stoof de karbonades in 8 minuten gaar.
-
Geef de bleekselderij en de aardappelen erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.