Bereiding
- Maak de groente schoon.
-
Snijd de prei in ringen, de wortel in plakken en de bleekselderij in boogjes.
-
Verwarm een pan en bak hierin het rundergehakt rul en lichtbruin.
-
Bak de tomatenpuree en wat peper kort mee.
-
Voeg de groente toe met de laurierblaadjes, wat tijm en een scheutje water. Smoor de groente in 10 minuten gaar.
- Laat de kapucijners uitlekken, voeg toe aan de groente en warm goed op.
-
Verwijder de laurierblaadjes voor het serveren.
Variaties
Vervang het rundergehakt door vegetarisch gehakt.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.