Bereiding
- Maak een kruidenmix van het komijnzaad, ½ theelepel paprikapoeder, ½ theelepel korianderpoeder, ½ theelepel kaneel en ½ theelepel knoflookpoeder.
-
Snijd de kippendijfilet in dunne reepjes en meng de kruidenmix erdoorheen.
-
Dek de reepjes af en laat minimaal 30 minuten in de koelkast staan.
-
Snijd de aardappelen in frietvorm en meng er ½ theelepel paprikapoeder, ½ theelepel knoflookpoeder en 1 eetlepel olie door.
-
Zet de oven aan op 200 °C.
-
Verdeel de frieten over de bakplaat en bak ze in 30 minuten gaar en goudgeel.
-
Doe de yoghurt in een schaaltje en meng er ½ theelepel knoflookpoeder door.
-
Was de tomaat en de komkommer en snijd ze in stukken.
-
Meng de ijsbergsla erdoorheen.
-
Verwarm 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak de kipreepjes in 10 minuten gaar.
-
Vet een ovenschaal in en verdeel de frietjes over de bodem.
-
Leg daar de kipreepjes en een plak kaas bovenop.
-
Grill het geheel 2 minuten in de oven.
-
Verdeel de salade en de knoflooksaus erover.
Ingrediënten over?
Komkommer over? Gebruik 'm in deze lekkere rijstsalade met edamame en zeewier
Video kapsalon maken
Bekijk ook de video kapsalon maken op YouTube