Bereiding
- Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de sperziebonen schoon. Kook de sperziebonen in weinig water in 10 minuten gaar.
-
Pel de sjalotten en snijd in halve ringen.
-
Snijd de kalkoenfilet in smalle repen en bestrooi met peper.
-
Verwarm de margarine en bak hierin de kalkoen lichtbruin.
-
Bak de sjalotten mee.
-
Voeg wat water en de rozijnen toe. Braad de kalkoen in 5 minuten gaar.
- Breng op smaak met citroensap. Serveer de sperziebonen en aardappelen erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.