Bereiding
            
                - Pel de ui en de knoflook en snijd ze klein. 
- 
Snijd 3 boterhammen in dobbelsteentjes.
- 
Fruit de ui en de knoflook zacht in de olie. 
- 
Voeg de tomatenblokjes toe met de dobbelsteentjes brood en het water. 
- 
Verkruimel het pepertje erboven. 
- 
Breng dit aan de kook en laat het 10 minuten koken.
- 
Maak de courgette schoon en snijd hem in blokjes. 
- 
Voeg de courgette toe en kook de courgette in de soep in ca. 5 minuten gaar.
- 
Spoel de witte bonen af en roer ze door de soep. 
- 
Warm de soep goed door.
- 
Rooster eventueel de rest van het brood en geef het bij de soep.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.