Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in ca. 20 minuten gaar.
-
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan licht en laat ze afkoelen.
-
Was de basilicum. Pel de knoflook.
-
Maal de pijnboompitten met de basilicum, de knoflook, 1 eetlepel water en de olijfolie met de staafmixer tot een grove pasta.
-
Was de prei onder stromend water en verwijder de worteltjes. Snijd de prei in dunne ringen.
-
Snijd de olijven klein.
-
Dep de stukken vis met keukenpapier droog.
-
Leg ieder stuk vis op een stuk dubbelgevouwen aluminiumfolie.
-
Bestrijk de vis met de basilicumsaus en verdeel er de prei en de olijven over. Vouw het aluminiumfolie goed dicht.
-
Laat de vis op de bodem van een pan of in een stoommandje boven kokend water in ca. 15 minuten gaar worden.
-
Maak de broccoli schoon. Verdeel de groente in roosjes en snijd de stelen in stukjes.
-
Kook de broccoli in een bodempje water in ca. 5 minuten gaar.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de gare aardappelen met hete melk en wat peper een puree.
-
Geef de aardappelpuree en de broccoli bij de vispakketjes.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.