Bereiding
- Pel de ui en de knoflook en snijd ze klein.
-
Snijd 3 boterhammen in dobbelsteentjes.
-
Fruit de ui en de knoflook zacht in de olie.
-
Voeg de tomatenblokjes toe met de dobbelsteentjes brood en het water.
-
Verkruimel het pepertje erboven.
-
Breng dit aan de kook en laat het 10 minuten koken.
-
Maak de courgette schoon en snijd hem in blokjes.
-
Voeg de courgette toe en kook de courgette in de soep in ca. 5 minuten gaar.
-
Spoel de witte bonen af en roer ze door de soep.
-
Warm de soep goed door.
-
Rooster eventueel de rest van het brood en geef het bij de soep.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.