Materialen
Aluminiumfolie, staafmixer/keukenmachine
Bereiding
- Was de prei en snijd in dunne ringen.
-
Snijd de paprika klein.
-
Rooster de pijnboompitten in een droge pan lichtbruin en laat afkoelen.
-
Was de basilicum. Pel de knoflook.
-
Maal de pijnboompitten met de basilicum, de knoflook, een eetlepel water en de helft van de olijfolie met een staafmixer of in een keukenmachine tot een grove pasta.
-
Dep de vis met keukenpapier droog. Leg ieder stuk vis op een stuk dubbelgevouwen aluminiumfolie.
-
Bestrijk de vis met de basilicumpasta en verdeel de prei en paprika erover. Vouw het aluminiumfolie goed dicht.
-
Laat de vispakketjes in een pan met een bodempje water in 10 minuten gaar worden.
-
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Was de bieslook en snijd klein.
-
Maak een dressing van citroensap, de rest van de olijfolie, de bieslook en wat peper.
-
Was de tomaten en snijd in parten. Schep de dressing erdoor.
-
Leg de vis met saus en groente op de penne en serveer de tomatensalade erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.