Bereiding
- Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Was het stuk pompoen, verwijder draden en pitten en snijd de pompoen in blokjes.
-
Maak de ui, de knoflook en de paprika schoon. Snijd de ui en knoflook in snippers en de paprika in repen.
-
Verhit de olie en fruit hierin de ui, de knoflook en de specerijen zacht.
-
Voeg de pompoen toe met wat water en stoof de pompoen 10 minuten.
-
Spoel de kikkererwten in een zeef af.
-
Voeg de paprika, de kikkererwten en de kokosmelk toe aan de groente en warm dit een paar minuten mee.
-
Was de koriander en knip het klein.
-
Maak het gerecht op smaak met de koriander en geef de rijst erbij.
Ingrediënten over?
Pompoen:
Dek het snijvlak af met plastic folie. Bewaar het stuk pompoen maximaal 4 dagen in de koelkast. Gebruik de rest met couscous en zalm.