Bereiding
- Maak de groente schoon.
-
Snijd de ui en de knoflook in snippers, de peper in stukjes en de paprika's in blokjes.
-
Verwarm de olie en fruit hierin de ui met de knoflook zacht.
-
Voeg de peper, paprika’s, het paprikapoeder en de tomatenblokjes toe. Laat de saus 10 minuten pruttelen.
-
Was de peterselie en knip klein.
- Breng de saus op smaak met peterselie.
-
Maak in de saus voor elk ei een kuiltje en breek hierin de eieren.
-
Laat de eieren op laag vuur met een deksel op de pan in 10- 12 minuten stollen.
- Serveer er brood bij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.