Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in ca. 20 minuten gaar.
-
Rooster het brood lichtbruin en krokant.
-
Knip het vel nori in stukken.
-
Maal het brood met de stukjes nori in de keukenmachine fijn.
-
Pel de ui en de knoflook. Snijd de ui in halve ringen en de knoflook in snippers.
-
Maak de rest van de groente schoon.
-
Halveer de spruitjes en de kerstomaatjes en snijd de aubergine en de courgette in blokjes.
-
Fruit de ui zacht in 1 eetlepel margarine.
-
Voeg de rest van de groente met 100 ml water toe en stoof de groente in ca. 8 minuten gaar.
-
Warm de grill voor.
-
Leg de vis een lage ovenvaste schaal, bestrooi met wat peper en verdeel het brood-zeewiermengsel erover.
-
Druppel de rest van de margarine over de vis.
-
Laat de vis onder de hete grill in ca. 8 minuten gaar worden en lichtbruin kleuren.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de gare aardappelen met hete melk, peper en nootmuskaat een puree.
-
Maak de groente op smaak met wat rozemarijn.
-
Geef de aardappelpuree en de groente bij de vis.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.