Materialen
Springvorm (doorsnede 22 cm)
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Snijd de korsten van de boterhammen.
-
Bestrijk de bakvorm met de helft van de margarine en bekleed de bodem en zijkanten met het brood.
-
Bak de broodbodem 5 minuten in het midden van de oven.
- Was en snijd de groente en bak samen met de kerrie in een pan in de rest van de margarine in 8 minuten gaar.
-
Klop de eieren los en meng het meel erdoor.
-
Verdeel de groente over de bodem. Schenk het eiermengsel erover en bestrooi met de geraspte kaas.
-
Bak de groentetaart in de oven in 20 minuten gaar en lichtbruin.
-
Snijd de taart in punten en serveer warm of koud.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.