Materialen
        
            Springvorm (doorsnede 22 cm)
        
    
 
    
	
        
		
            Bereiding
            
                - Verwarm de oven voor op 200 °C.
 - 
Snijd de korsten van de boterhammen. 
 - 
Bestrijk de bakvorm met de helft van de margarine en bekleed de bodem en zijkanten met het brood. 
 - 
Bak de broodbodem 5 minuten in het midden van de oven.
 - Was en snijd de groente en bak samen met de kerrie in een pan in de rest van de margarine in 8 minuten gaar.
 - 
Klop de eieren los en meng het meel erdoor. 
 - 
Verdeel de groente over de bodem. Schenk het eiermengsel erover en bestrooi met de geraspte kaas.
 - 
Bak de groentetaart in de oven in 20 minuten gaar en lichtbruin. 
 - 
Snijd de taart in punten en serveer warm of koud.
 
            
        
	 
        
        
        
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.