Bereiding
- Kneus de komijnzaden in een vijzel of kom en maak er met de olie en yoghurt een dressing van.
-
Maak de kool schoon en schaaf in dunne slierten.
-
Meng de dressing erdoor en voeg wat peper toe. Laat de dressing op een koele plaats een uur intrekken.
-
Pel de sjalot en snijd klein.
-
Kook de rijst samen met de sjalot volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Rooster de pijnboompitten in een droge pan.
-
Klop de eieren los en meng er de melk, wat peper en de helft van de kaas door.
-
Schep het eimengsel en de pijnboompitten door de rijst en doe het in een ovenschaal.
-
Strooi de rest van de kaas erover.
-
Laat de schotel in de oven goudgeel kleuren.
-
Maak de bosui schoon en snijd klein. Strooi dit over de koolsalade en serveer het bij de rijstschotel.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.