Bereiding
            
                - Snijd het vlees in blokjes. Bak het vlees in de hete olie lichtbruin. 
 - 
Pel de ui en de knoflook en snijd klein. 
 - 
Was de koriander en hak de steeltjes klein. Hou de bladeren apart.
 - 
Bak de ui, de knoflook, de koriandersteeltjes en de gemalen komijn mee met het vlees tot het gaat geuren. 
 - 
Bak de tomatenpuree kort mee. 
 - 
Voeg het laurierblad, het stuk bouillontablet en het water toe en stoof het vlees in 45 minuten gaar.
 - 
Schil de koolrabi en snijd in blokjes. Stoof de koolrabi de laatste 10 minuten met het vlees mee.
 - 
Spoel de kikkererwten af. 
 - 
Roer de kikkererwten en de tomatenblokjes door de soep en warm het geheel nog even door. 
 - 
Strooi er aan tafel de korianderblaadjes over.
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.