Materialen
Eventueel een kookring of een conservenblikje
Bereiding
- Schil het stukje pastinaak en het bietje en schaaf het in dunne plakjes.
-
Verhit een laagje olie in een pannetje en bak hierin de plakjes groente gaar en krokant. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
-
Maak de radijs schoon en snijd ze in kleine blokjes.
-
Was de dille en houd 4 mooie takjes achter voor garnering. Knip de rest klein.
-
Verwijder van de haringen de graat en staartje en snijd de haringen in kleine blokjes.
-
Meng de haring met de radijs, wat dille en de yoghurt.
-
Was de appel en snijd hem in 4 parten. Snijd ieder part in smalle plakjes en leg ze in een cirkel op 4 bordjes.
-
Strooi er wat dille over.
-
Schep daarop het haringmengsel.
-
Garneer de haring met de achtergehouden dille en wat groentechips.
-
Gebruik evt. een kookring of een conservenblikje zonder boven- en onderkant om mooie rondjes te maken.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.