Bereiding
- Week het brood in een lepel water.
-
Pel de ui en rasp hem grof.
-
Maak het gehakt aan met de ui, het geweekte brood, de oregano en wat peper.
-
Vorm er 4 platte schijven van.
-
Laat de hamburgers afgedekt een half uur in de koelkast opstijven.
-
Maak de kerstomaatjes schoon. Roer de balsamicoazijn erdoor.
-
Bak de tomaatjes in een ingevette koekenpan kort en laat ze afkoelen.
-
Was het stuk komkommer en snijd het in plakken.
-
Bak de hamburgers in een hete grillpan in ca. 8 minuten gaar en bruin.
-
Snijd de broodjes open en besmeer ze dun met halvarine. Beleg ze met plakken komkommer en een hamburger.
-
Serveer de tomaatjes en de rest van de komkommer erbij.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.