Bereiding
- Week het brood met 2 eetlepels water.
-
Snijd de olijven en het bosuitje fijn.
-
Meng het brood met de olijven, bosui, het uitgeperste teentje knoflook, wat oregano en peper.
-
Maak hiermee het gehakt aan en vorm er 2 platte schijven van. Zet ze afgedekt weg in de koelkast.
-
Schrap de wortels en rasp ze fijn. Meng het citroensap door de wortel.
-
Boen de sinaasappel schoon en rasp wat van de schil.
-
Schil de sinaasappel en snijd hem in kleine stukjes. Vang het sap op.
-
Was de bieslook en knip het klein.
-
Meng de sinaasappelstukjes, geraspte schil, het sinaasappelsap en de bieslook door de geraspte wortel.
-
Snijd de broodjes open en rooster de snijvlakken eventueel onder de grill krokant.
-
Gril de hamburgers onder de hete grill of in een grillpan in ca. 10 minuten gaar en bruin.
-
Beleg de broodjes met wat wortelsalade en een hamburger en geef de rest van de salade erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.