Bereiding
- Maak de groente schoon.
- Rasp de helft van de komkommer en pers de helft van knoflook boven een kom uit
- Snijd de bosui klein. Meng deze met de yoghurt door de komkommer en knoflook en breng de saus op smaak met peper.
- Snijd de wortel, de paprika en de rest van de komkommer in blokjes of reepjes. Schep dit op de sla.
-
Scheur de boterham in stukken en week het in 2 eetlepels water per boterham.
-
Rasp de ui en pers het overgebleven teentje knoflook erboven uit.
-
Meng dit met het geweekte brood en wat peper door het gehakt. Vorm er 4 burgers van.
-
Verwarm een pan met een antiaanbaklaag en bak de burgers in 6 minuten gaar en lichtbruin.
-
Snijd de broodjes open en leg er de hamburger tussen. Serveer de yoghurtdip en de salade erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.