Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in een bodempje water in 20-25 minuten gaar.
-
Kook de eieren hard.
-
Pel de ui en snijd hem klein.
-
Fruit de ui zacht in de margarine.
-
Doe de doperwtjes bij de ui en stoof de erwtjes in een paar minuten gaar.
-
Meng de tomatenblokjes door de doperwten.
-
Maak de groente op smaak met wat peper en wat tijm.
-
Pel de eieren en halveer ze.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de aardappelen met hete melk, peper en nootmuskaat een puree.
-
Geef de halve eieren en de aardappelpuree bij de groente.
Extra informatie
Allergie info:
Kijk op het etiket voor het gebruik van margarine.
Ingrediënten over?
Tomatenblokjes
Doe een rest tomaten over in een schaal of koelkastdoosje. Bewaar de tomaten afgedekt in de koelkast maximaal 2 dagen. Verwerk de rest in deze gevulde aardappelen.
Vries de tomaten eventueel in een diepvriesdoosje in en bewaar het maximaal 12 maanden.