Bereiding
- Maak de groente schoon.
-
Halveer de wortel en snijd de helften in plakken. Snijd de bleekselderij in boogjes en de prei in ringen. Snijd de ui en de knoflook in snippers.
-
Verwarm de olie in een tajine of braadpan en fruit hierin de ui en de knoflook met het paprikapoeder heel zacht.
-
Bak 1 theelepel karwijzaad mee.
-
Voeg de tomatenblokjes en de rest van de groente toe en smoor dit in ca. 10 minuten gaar.
-
Spoel de kikkererwten af en meng ze door de groente. Warm het goed door.
-
Snijd het pistoletje in plakjes of het brood in driehoekjes.
-
Strooi de rest van het karwijzaad over het gerecht en geef het brood erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.