Bereiding
- Was de krieltjes en kook in weinig water in 6-8 minuten beetgaar.
-
Maak de groente schoon en snijd klein.
-
Snijd de kipfilet in blokjes, bestrooi met peper en was je handen.
-
Verwarm de helft van de margarine en bak hierin de kip lichtbruin.
-
Voeg de groente toe en pers de knoflook erboven uit. Roerbak de kip en de groente in 5-7 minuten gaar.
-
Bak de krieltjes in de rest van de margarine goudgeel.
- Breng de roerbak op smaak met wat citroensap en peper. Serveer de krieltjes erbij.
Variaties
Vervang de kip door vegetarische kipstukjes of een gebakken ei.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.