Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de kool schoon en snijd hem in smalle repen.
-
Snijd de kip in repen en bestrooi ze met peper.
-
Bak de kip in 2 eetlepels margarine in ca. 8 minuten gaar en bruin.
-
Verwarm de rest van de margarine in een braadpan of hapjespan en bak hierin het mosterdzaad tot de korrels open gaan.
-
Roerbak hierin de kool al omscheppend zacht.
-
Voeg de zuivelspread toe en smoor de kool in een paar minuten verder gaar.
-
Geef de kool bij de aardappelen en de kip.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.