Bereiding
- Pel de ui en de knoflook en snijd het klein.
-
Fruit de ui en de knoflook zacht in de helft van de olie.
-
Voeg de tomatenblokjes toe en laat ze kort mee smoren.
-
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing.
-
Maak de venkel schoon en snijd de groente in smalle parten.
-
Bestrijk de parten venkel met de rest van de olie en grill de groente in een grillpan in 8-10 minuten gaar.
-
Laat de tonijn uitlekken en verdeel de vis in stukjes. Roer de tonijn door de gare rijst en warm even door. Voeg eventueel wat water toe.
-
Snijd de olijven klein en meng ze door de wat vochtige rijst. Serveer de venkel erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.