Bereiding
- Warm de oven voor op 200 °C.
- Was de aardappelen en snijd ze in stukken.
-
Pel de knoflook en hak de teentjes grof.
-
Meng de knoflook, de helft van de oregano, wat peper en de helft van de olijfolie door de aardappelblokjes.
-
Doe ze in een ovenvaste schaal en schenk de bouillon erover.
-
Smoor de aardappelen 15 minuten in het midden van de hete oven.
-
Schep ze een keer om en druppel het citroensap erover. Bak de aardappelen in 10 minuten verder gaar en goudgeel.
-
Was de tomaten en snijd in parten.
-
Snijd de ui fijn.
-
Maak een salade van de tomaten, ui, de rest van de olijfolie, peper en de rest van de oregano.
-
Bestrooi het vlees met peper. Bak de schnitzels in de hete margarine in 6 minuten gaar en lichtbruin.
- Serveer de tomatensalade en het vlees bij de aardappelen.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.