Bereiding
- Schil de
gember en snijd het in dunne plakjes.
-
Boen de
sinaasappel schoon. Snijd de sinaasappel in de breedte in tweeën. Steek in 1
helft de kruidnagels en houd de andere helft apart.
-
Doe de gember,
de sinaasappelhelft met de kruidnagels en het theezakje in een pan.
-
Breng 800 ml
water aan de kook, schenk het erop en laat dit 5 minuten trekken.
-
Snijd de
achtergehouden halve sinaasappel in 4 dunne plakken.
-
Schenk de thee
in 4 glazen. Gebruik eventueel een zeef. Garneer de glazen met een plakje
sinaasappel.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.