Bereiding
            
                - Was de aubergine, verwijder de steelaanzet en halveer de aubergines in de lengte. 
 - 
Snijd het binnenste deel van het vruchtvlees uit de schil, maar houd een stevige rand over. Snijd het vruchtvlees klein.
 - Snijd de olijven klein.
 - 
Pel de sjalot en snijd hem klein.
 - 
Maak de champignons schoon en snijd in plakken.
 - Snijd de tofu in kleine stukjes.
 - 
Verwarm de olie en bak hierin de sjalot zacht. 
 - 
Voeg de tofu toe en pers de knoflook er bovenuit.
 - 
Bak een paar champignons, het kleingesneden vruchtvlees van de aubergine en de olijven mee en maak het mengsel op smaak met peper.
 - 
Vul de auberginehelften met het mengsel.
 - 
Schenk de tomatenblokjes in een pan en roer er de rest van de plakken champignons door. Plaats de aubergines erin.
 - 
Laat de aubergines met een deksel op de pan in 25 minuten heet worden.
 - 
Kook de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing en serveer het erbij.
 
            
        
	 
        
        
		
            Variaties
            
                Ook lekker met een andere volkoren pastasoort, zoals penne of fusilli. 
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.