Materialen
Keukentouw/cocktailprikkers
Bereiding
- Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
- Snijd de olijven klein.
-
Was de salie en snijd klein.
-
Sla het vlees met een pan of vleeshamer plat.
-
Bestrooi het vlees met peper en beleg met de olijven en salie. Rol op en maak vast met keukentouw of cocktailprikkers. Was je handen.
-
Bak het vlees in de helft van de margarine in 20 minuten gaar en lichtbruin.
-
Maak het witlof schoon en snijd in de lengte in tweeën of vieren.
-
Verwarm de rest van de margarine in een pan, leg het witlof erin en smoor met de deksel op de pan in 10 minuten gaar.
- Breng de witlof op smaak met citroensap.
-
Snijd het vleesrolletje in plakken en serveer het witlof en de aardappelen erbij.
Variaties
Vervang de verse salie door gedroogde salie of tijm.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.