Bereiding
            
                - Kook de mais volgens de gebruiksaanwijzing en laat hem afkoelen.
 - 
Was de tomaten en snijd er een kapje af.
 - 
Hol de tomaten uit en bestrooi de binnenkant met wat peper
 - 
Was de bieslook en knip het klein. Meng de bieslook en wat vruchtvlees van de tomaten door de mais en maak op smaak met een beetje azijn. 
 - 
Hak de feta grof en meng het door de mais. Vul hiermee de tomaten en zet het kapje er weer op.
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.