Bereiding
- Ontvel de tomaten en snijd het vruchtvlees in stukjes.
- Maak de peper schoon en snijd fijn.
-
Was de komkommer en rasp grof.
-
Was de bosui en snijd in smalle ringen.
-
Maak een pittige salsa van de tomaat, komkommer, peper, bosui en wat citroensap.
- Verwarm de oven voor op 175 °C.
-
Pel de ui en knoflook en snijd fijn.
-
Maak de paprika schoon en snijd in blokjes.
- Spoel de kidneybonen af en laat goed uitlekken.
- Bak de ui en knoflook in de olie.
-
Voeg de kidneybonen toe met de paprika, paprikapoeder, chilipoeder en wat water. Laat dit 5 minuten zacht bakken.
-
Hang de tacoschelpen aan het rooster van de oven en verwarm 5 minuten.
-
Vul de tacoschelpen met het bonenmengsel en verdeel de yoghurt en kaas erover. Serveer de salsa erbij.
Allergie-informatie
We
kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van
allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.