Bereiding
- Snijd het stukje sinaasappelschil heel fijn.
-
Hak de hazelnoten klein.
-
Maak een dressing van de balsamicoazijn, de olijfolie, de gehakte hazelnoten en de sinaasappelschilletjes.
-
Maak de groente schoon.
-
Houd 2 grote bladen van de radicchio apart en snijd de rest in smalle repen.
-
Laat de spinazie goed uitlekken.
-
Schil het stukje pastinaak met een dunschiller en snijd de pastinaak met een dunschiller of mandoline in de lengte in dunne plakjes. Schep er direct tegen het verkleuren de dressing door.
-
Meng dit met de repen radicchio en de spinazie.
-
Leg de radicchiobladen op borden en vul ze met de salade. Garneer met wat pastinaakchips.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.