Bereiding
- Roer het meel, ei en de helft van de melk tot een glad beslag. Meng er beetje bij beetje de rest van de melk door.
-
Verhit 1/4 van de olie in een pan en bak van de helft van het beslag een goudgele pannenkoek. Herhaal dit nog eens met 1/4 van de olie en de rest van het beslag.
-
Schil de gember en rasp grof.
- Maak de peper schoon en snijd in smalle ringetjes.
-
Maak de ui en de paksoi schoon. Snijd de ui in snippers en de paksoi in repen.
-
Snijd het vlees in smalle reepjes en was je handen.
-
Verwarm de rest van de olie en roerbak het vlees hierin lichtbruin.
-
Fruit de ui, peper en gember mee.
-
Voeg de paksoi toe en roerbak de groente in enkele minuten gaar.
-
Maak het geheel op smaak met de sojasaus en wat citroensap.
-
Vul hiermee de pannenkoeken en rol op.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.