Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Warm de oven voor op 170 °C.
- Was de limoen en en snijd in plakken.
-
Was de forellen en dep ze met keukenpapier droog. Bestrooi de vissen van buiten en van binnen met wat peper.
-
Leg iedere forel op een stuk bakpapier en vul de buikholtes met de plakken limoen en wat dille. Bestrijk ze met wat margarine.
-
Vouw het papier goed dicht, met de sluiting naar boven.
-
Leg de pakketjes op de bakplaat in de oven en laat de forel in 20 minuten gaar worden.
-
Maak de snijbonen schoon en snijd ze in ruiten.
-
Kook de snijbonen in weinig water in 10 minuten gaar.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de gare aardappelen met hete melk, peper en nootmuskaat een puree. Serveer de aardappelpuree en de snijbonen bij de forel.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.