Bereiding
- Was de courgette en halveer in de lengte. Hol met een lepel het vruchtvlees uit. Snijd het vruchtvlees klein.
-
Pel de ui en knoflook en snijd klein.
-
Was de tomaten en snijd in blokjes.
- Laat de tofu uitlekken en snijd klein.
- Bak de ui en knoflook zacht in de helft van de olie. Bak de tomatenpuree en pijnboompitten kort mee.
-
Voeg de helft van de tomaten, het vruchtvlees van de courgette en de tofu toe en bak dit even mee.
-
Vul de courgette met het mengsel en leg in een pan.
-
Meng de rest van de tomaten met het water en schenk in de pan.
-
Laat de courgette met een deksel op de pan in 25 minuten gaar worden.
-
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de champignons schoon en snijd in plakken.
-
Bak de champignons in de rest van de olie gaar. Breng op smaak met wat peper.
- Serveer de champignons op de macaroni met de gevulde courgette en tomaten erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.