Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in een bodempje water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de groente schoon.
Snijd de wortels in plakken, halveer de spruitjes en snijd de kool in repen.
-
Doe de groente in een stoommandje of hittebestendige zeef en plaats dit op een passende pan met kokend water. Doe een deksel op de pan en stoom de groente in ca. 10 minuten gaar.
-
Snijd de kip in reepjes en bestrooi ze met peper.
-
Bak de kip in de hete margarine in 8 minuten gaar.
-
Was de peterselie.
-
Hak de amandelen met een staafmixer klein.
-
Voeg de peterselie, de knoflook, de olijfolie en de geraspte kaas toe en pureer dit fijn. Voeg eventueel een beetje water toe. Maak de pesto op smaak met een drup citroensap.
-
Leg de gestoomde groente op een schaal en druppel de pesto erover. Geef de aardappelen en kip erbij.
Extra informatie
Allergie info:
Lees het etiket voor het gebruik van margarine.
Ingrediënten over?
Kool:
Verpak een stuk kool in plastic folie en bewaar nog 3-5 dagen in de koelkast. Maak er een koolsalade van met deze rijstschotel.