Bereiding
- Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Snijd de koolraap in dunne plakken en schil ze. Snijd de plakken in smalle repen.
-
Breng in een pan 200 ml water aan de kook.
-
Doe de repen koolraap in een stoommandje of in een metalen vergiet en zet op de pan. Stoom de groente met een deksel op de pan in ca. 15 minuten gaar.
-
Bestrooi de karbonaadjes met peper. Bak het vlees in de het margarine in 15 minuten gaar.
-
Rasp wat van de buitenkant van de citroen af.
-
Verwarm een kleine pan en pof hierin het mosterdzaad tot de korrels open gaan.
-
Neem de pan van het vuur en voeg de geraspte citroenschil en een kneepje citroensap toe. Meng de gestoomde koolraap erdoor.
-
Geef het vlees en de aardappelen erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.