Bereiding
- Maak de prei schoon en snijd in smalle ringen.
-
Ontvel de tomaten en snijd in blokjes.
-
Leg de groente in een stoommandje of zeef.
-
Snijd de kip in repen en meng ze met ketjap. Schik de kip op de groente.
-
Breng in een pan een bodem water kook en plaats het stoommandje of de zeef erop. Stoom de kip in 25 minuten gaar.
-
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de broccoli schoon. Verdeel de groente in roosjes. Schil de dikke steel en snijd de stelen in stukjes.
-
Kook de broccoli in weinig water in 4-5 minuten beetgaar.
-
Meng het meel met de melk en de tomatenpuree.
-
Voeg dit al roerend bij het stoomvocht en breng de saus aan de kook. Laat de saus nog een minuut doorkoken totdat deze indikt.
- Was de selderij en hak grof.
- BReng de saus op smaak met selderij en peper. Serveer de saus bij de kip, groente en macaroni.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.