Bereiding
- Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de venkel schoon. Snijd een stukje van de onderkant en verwijder de stelen. Bewaar het fijne groen. Snijd de knollen in de lengte een keer door.
-
Kneus de peperkorrels.
-
Bak de gekneusde peperkorrels in 1 eetlepel margarine zacht.
-
Voeg 150 ml water met het citroensap en de venkel toe en stoof de groente in ca. 10 minuten gaar.
-
Pel de sjalotjes en snijd ze klein.
-
Bestrooi de vleesreepjes met peper. Bak het vlees in de rest van de margarine in ca. 8 minuten bruin en gaar. Bak de laatste minuut de sjalot mee.
-
Voeg een paar lepels water toe en breng dit aan de kook.
-
Knip het bewaarde venkelgroen klein en strooi het over de venkel. Serveer het vlees en de aardappelen erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.