Bereiding
- Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de venkel schoon en snijd in plakken. Bewaar het venkelgroen.
-
Was de tomaat en snijd in blokjes.
-
Verwarm de olie en bak hierin de venkel kort. Bak de tomaat even mee.
-
Strooi er wat peper en paprikapoeder over.
-
Schenk wat water bij de venkel en stoof de groente in 10 minuten gaar.
-
Bestrooi de rundertartaar met peper en bak in de margarine in 6 minuten lichtbruin.
- Serveer de aardappelen met de tartaar en gestoofde venkel. Garneer met het venkelgroen.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.