Bereiding
- Maak de aardappelen schoon en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de spruitjes schoon.
-
Kook de spruitjes in weinig water in 10 minuten gaar.
-
Bestrooi de karbonades met wat peper en bak aan beide zijden in de hete margarine enkele minuten lichtbruin.
- Maak de appel schoon en snijd in blokjes.
-
Doe de appel bij het vlees en smoor het geheel 5-10 minuten.
- Voeg een scheutje water toe en laat het vlees in een paar minuten verder gaar worden.
- Breng de stoof op smaak met wat kaneel of kruidnagel en serveer er de spruitjes en aardappelen bij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.