Bereiding
- Pel de ui en de knoflook en snijd het klein.
-
Maak de champignons schoon en snijd ze in plakken of in vieren.
-
Neem het vel van de kip en bestrooi de kip met peper.
-
Verwarm de margarine in een braadpan en bak hierin de kip bruin.
-
Neem de kip uit de pan en fruit de ui en de knoflook in de olie glazig.
-
Voeg de kip weer toe met de champignons.
-
Voeg 200 ml water toe en leg de rozemarijn in de pan.
-
Sluit de pan met een deksel. Laat de kip in 50 minuten gaar sudderen.
-
Schil de aardappelen en kook ze in een bodempje water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de snijbonen schoon en snijd ze in ruiten. Kook de snijbonen in weinig water in 10 minuten gaar.
-
Geef de snijbonen en de aardappelen bij de kip.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.