Bereiding
- Schil de aardappelen. Kook ze in weinig water met een deksel op de pan in 20-25 minuten gaar.
-
Was de snijbonen en snijd ze in snippers. Kook de snijbonen in een bodempje water in ongeveer 6 minuten gaar.
-
Dep de vis droog en bestrooi de vis met peper.
-
Maak de peterselie schoon en knip het klein.
-
Verwarm de margarine en bak hierin de vis voorzichtig aan een kant bruin.
-
Verwarm het water en los de bouillon op. Doe de bouillon en de peterselie bij de vis en stoof in 6-8 minuten gaar. Strooi er dille over.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Giet de aardappelen af en stamp ze fijn.
-
Maak er met hete melk een puree van en breng op smaak met nootmuskaat.
-
Serveer de kabeljauw met de snijbonen en de aardappelpuree.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.