Bereiding
            
                - Pel de knoflook en hak klein.
- 
Schil de gember en snijd in dunne plakjes.
- Verkruimel de gedroogde peper.
- 
Snijd het vlees in blokjes en was je handen.
- 
Verwarm de olie en bak hierin het vlees lichtbruin en gaar.
- 
Bak de gemalen citroengras, knoflook, gember en peper kort mee.
- Voeg het water, de sojasaus en vissaus toe. Breng alles aan de kook en doe een deksel op de pan. Stoof het vlees in 2 uur gaar.
- 
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Was de broccoli, snijd in stukjes en kook in weinig water in 4 minuten gaar.
- Serveer de rijst en broccoli bij het vlees.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.