Bereiding
- Schil de aardappelen. Kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Was de tomaten en snijd ze in stukjes.
-
Bestrooi het hamlapje met peper.
-
Bak het vlees in de hete margarine bruin. Voeg de tomaten toe en stoof het vlees in 15 minuten gaar.
-
Warm de grillpan voor.
-
Was de courgettes en schaaf ze in dunne repen.
-
Bestrooi de groente met peper en druppel de olie erover.
-
Laat de groente in een grillpan in 5-10 minuten gaar roosteren.
-
Was de basilicum en strooi dit over de courgette. Geef er het vlees en de aardappelen bij.
Extra informatie
Allergie info:
Lees voor het gebruik van margarine het etiket.
Ingrediënten over?
Basilicum:
Wikkel de rest van de kruiden in velletjes nat keukenpapier. Bewaar de basilicum onderin de koelkast. Het is nog ongeveer 3 dagen houdbaar.
Gebruik de basilicum in dit pastagerecht.